Waarom JouwICTvacature inschakelen?

10+ jaar ervaring en gespecialiseerd in ICT-werving

JouwICTvacature heeft meer dan 10 jaar ervaring in ICT-werving. In die jaren hebben we een werkwijze ontwikkeld die anders is dan traditionele werving- en selectiebureaus. Wij focussen ons volledig op de ICT-markt. Onze consultants hebben elk een eigen ICT-specialisme. Dit heeft als voordeel dat zij volledig op de hoogte zijn van het specialisme én de ontwikkelingen op de markt.

Transparant en eerlijk

We werken uitsluitend met vaste pakketprijzen. Zo weet jij precies wat je van ons kan verwachten en kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Kandidaten waarderen dat wij transparant werken en geen anonieme vacature op onze website hebben staan. Zeg gedag tegen anonieme cv’s, geanonimiseerde vacatureteksten. Bij JouwICTvacature weten kandidaten precies bij welk bedrijf zij solliciteren.

We zijn niet alleen 60% goedkoper dan recruitmentbureaus, ook werken we zonder tussenkomst van intermediairs of detachering.

Wervingsadvies en marktupdates

Onze consultants adviseren en begeleiden je gedurende jouw zoektocht naar nieuw personeel. Vragen over het gezochte functieprofiel, het sollicitatiegesprek of de arbeidsvoorwaarden - je persoonlijke consultant is er voor jou.

Deskundig en ervaren online marketing team

Samenwerken met JouwICTvacature betekent veel online zichtbaarheid. We plaatsen je vacatures op onze website en je krijgt een eigen pagina waarop je bedrijf wordt uitgelicht. Zo krijgen kandidaten een goed beeld van de openstaande positie én van jouw bedrijf.

Wil je het bereik van jouw vacature een boost geven? Ons ervaren online marketingteam zet je vacatures ook uit bij onze advertentiepartners. Jouw vacatures worden automatisch doorgeplaatst bij verschillende online platformen zoals LinkedIn, Indeed en bijvoorbeeld TechniekWerkt. We zijn continu bezig op welke advertentieplatformen we jouw vacatures kunnen plaatsen. Via onze online marketingcampagnes vinden we snel de juiste mensen voor jouw bedrijf.

We brengen je bedrijf bij de juiste kandidaten onder de aandacht, dit doen we onder andere door employer branding. Met als resultaat dat we kandidaten enthousiasmeren om bij jouw bedrijf de volgende stap in hun carrière maken.

Database met 60.000+ geschikte ICT-kandidaten

JouwICTvacature is al meer dan 10 jaar werkzaam als ICT-werving- en -selectiebureau en heeft in die tijd een grote database opgebouwd met ICT-kandidaten. Dit zijn kandidaten die wij kennen en mogen benaderen zodra wij openstaande en passende vacatures voor ze hebben.