Waarom JouwICTvacature inschakelen?

Transparant en eerlijk

Een samenwerking met JouwICTvacature betekent dat je precies weet waar je aan toe bent. Ons verdienmodel draait namelijk volledig om transparantie en een eerlijke prijs. In tegenstelling tot wat gebruikelijk is binnen ons vakgebied, namelijk de no cure no pay-modellen, kiezen wij heel bewust voor een andere aanpak. Dit betekent dat ieder bedrijf vooraf een vaste prijs betaalt, waarna wij actief voor iedere vacature de juiste invulling zoeken. Geen verborgen agenda’s.

Langdurige samenwerkingen

We vinden het belangrijk dat de mensen die we plaatsen bij jouw bedrijf echt op hun plek zitten, voor langere tijd. Omdat JouwICTvacature niet afhankelijk is van betaling bij succes, waarbij de hoogte van het bedrag afhangt van het salaris van de geplaatste kandidaat, weet je zeker dat we ons net zo hard inzetten voor jouw zoektocht als voor die van ieder ander bedrijf. Onze focus ligt dus op het plaatsen van de beste kandidaat, niet de kandidaat die het meeste geld oplevert. Dit vertaalt zich niet alleen in een goede samenwerking tussen JouwICTvacature en jouw bedrijf, maar ook in langdurige relaties tussen jou en je toekomstige werknemer.

Meer kandidaten in minder tijd

We snappen dat je het liefst zo weinig mogelijk tijd, geld en energie kwijt bent aan het vinden en aannemen van nieuw IT-personeel. Daarom gaat JouwICTvacature altijd voor een snelle, specifieke aanpak. We blijven in contact, schakelen snel en laten je niet onnodig wachten. Bovendien hebben we gemakkelijker toegang tot kandidaten. We benaderen iedere kandidaat op een transparante manier en laten ze weten welke vacature bij welk bedrijf hoort, dit schept vertrouwen. Op die manier kunnen we ook de kandidaten bereiken die normaalgesproken niet openstaan voor een nieuwe baan. Zo heb jij toegang tot nóg meer talent.

Specifieke zoekopdracht

Middels onze Extensive Search zoeken we enkele uren per week uitsluitend invulling voor jouw vacature. Dit betekent dat we doelgericht en efficiënt op zoek kunnen gaan naar het juiste talent. Tijdens deze Extensive Search fungeren we dus in feite als corporate recruiter voor jouw bedrijf! Omdat we hierbij in teamverband werken, kunnen we in korte tijd veel kandidaten spreken en enthousiasmeren voor jouw vacature. Bovendien maken we tijdens deze specifieke zoektocht gebruik van onze diverse interne disciplines; van ervaren resource consultants tot gedreven recruitment marketeers.

Jij bepaalt de koers

We geven je altijd de vrijheid om je eigen keuzes te blijven maken gedurende het hele wervingstraject. Als je een goed gesprek hebt gehad met een kandidaat en je wilt hem of haar een aanbieding doen, staat dit je volledig vrij. Geen onderhandelingen over fees en extra drempels tussen gesprek en plaatsing. Snel, transparant en doeltreffend — wel zo prettig.