Extensive Search Pakket

Extensive Search vacaturepakket

All In Pakket

Een uitgebreide zoektocht naar kandidaten door onze wervingsteams. Standaard inbegrepen in ons All-in Pakket.

3.000,- per vacature
  • Uitgebreide werving van kandidaten
  • Uitgebreide mailing binnen ons netwerk
  • Een uitgebreide en proactieve zoektocht
  • Alleen te gebruiken als pakketuitbreiding

Een uitgebreide en exclusieve zoektocht

De Extensive Search is een uitgebreide en actieve zoektocht naar de juiste kandidaten door onze wervingsteams en een mailing naar alle relevante kandidaten binnen de JouwICTvacature database, die meer dan 60.000 IT-professionals bevat. Wij hebben deze actieve zoektocht standaard inbegrepen in ons All-in Pakket.

Uitgebreid op zoek naar kandidaten

JouwICTvacature werkt met een gespecialiseerd resourceteam dat actief IT-specialisten zoekt, benadert en enthousiasmeert. Bij een Extensive Search gaat het resourceteam een aantal dagdelen uitgebreid voor jou op zoek naar kandidaten. Je concurrenten moeten dan dus even wachten terwijl jij de beste kandidaten toegeschoven krijgt.

We maken hierbij gebruik van onze database met meer dan 60.000 IT’ers en LinkedIn Recruiter campagnes. Zo heb je op korte termijn voldoende kandidaten om een vergelijking te maken.

Mailing naar passende kandidaten

Inbegrepen bij een Extensive Search is een mailing met jouw bedrijfsprofiel en openstaande vacatures naar alle kandidaten die voor jou relevant zijn. Met deze mailing bereik je dus in één keer alle relevante kandidaten binnen de JouwICTvacature database. Deze database bevat meer dan 60.000 IT-professionals.