All In Pakket

All-in vacaturepakketMEEST GEKOZEN

MEEST GEKOZEN
All In Pakket

De meest effectieve manier om IT-kandidaten te werven is het All-in-pakket. Dit is een compleet vacaturepakket waarmee je gebruik kunt maken van alle diensten van JouwICTvacature.nl, tegen een gereduceerd tarief. Wanneer je meerdere IT-kandidaten zoekt, is het All-in-pakket de beste manier om snel de juiste IT-kandidaat te vinden én waarbij je bespaart op kosten, energie en tijd.

  • Onbeperkt vacatures plaatsen
  • Uitgebreide werving door ons proactieve resourceteam
  • Onbeperkt IT-kandidaten aannemen voor één bedrag
  • Maximale exposure en employer branding
  • Extensive Search.

Snel resultaat met onze meest complete service

Dankzij de exclusieve en uitgebreide zoektocht naar de juiste kandidaten door ons resourceteam, mailings naar relevante kandidaten uit onze database en extra exposure via o.a. een marketingcampagnes, zul je snel passende kandidaten vinden voor je openstaande vacatures. En dat voor een voordelig totaaltarief.

Actieve werving door alle wervingsteams

Binnen het All-in Pakket gaan onze resourcers voor elke vacature actief op zoek naar geschikte IT-kandidaten die nog niet zichtbaar werkzoekend zijn. Ons onlinemarketingteam zorgt ervoor dat je vacatures bij alle actief werkzoekende IT’ers onder de aandacht worden gebracht en zet daarmee direct jouw organisatie op de kaart.

Onbeperkt kosteloos IT’ers aannemen

Wil je een kandidaat naar aanleiding van het door jou gevoerde sollicitatiegesprek aannemen? Dan kun je dit binnen dit pakket kosteloos doen. Je betaalt hiervoor dus niets extra. Dit geeft je de vrijheid om zoveel kandidaten uit te nodigen en aan te nemen als je maar wilt.

Onbeperkt vacatures plaatsen

Je mag kosteloos ICT vacatures plaatsen op JouwICTvacature, hoeveel vacatures je ook hebt. Zodra er een nieuwe vacature vrijkomt binnen je organisatie, breng je JouwICTvacature hiervan op de hoogte en je vacature zal direct worden geplaatst. De enige voorwaarde is dat je alleen daadwerkelijk openstaande vacatures mag plaatsen.

Inclusief: Extensive Search

Afhankelijk van de looptijd van het pakket kun je een Extensive Search één of meerdere malen inzetten. Hiervoor gaan onze resourcers per gekozen vacature uitgebreid voor jou op zoek naar geschikte kandidaten. De concurrentie zal dan even moet wachten, want wij sturen deze kandidaten proactief jouw kant op.

Je kunt al starten met het All-in pakket vanaf €2.500,- per maand. Meer weten over hoe wij te werk gaan? Neem vrijblijvend contact op met een van onze consultants en ontdek hoe wij snel de juiste IT-kandidaten voor jouw bedrijf kunnen vinden. Maak een belafspraak en we nemen contact met je op op een moment dat het jou uitkomt. Of bekijk onze werkwijze.