Ervaringen met JouwICTvacature

Ontdek hoe klanten de samenwerking met JouwICTvacature hebben ervaren. Bekijk hieronder ervaringen van andere klanten en hoe wij ze hebben geholpen met het vinden van ICT-personeel.

Wat belangrijk is voor de keuze voor JouwTESTvacature is het resultaat, maar ook de positieve reactie van de collega die via hun bemiddeling ons team aankomend jaar gaat versterken. Het persoonlijke contact en de korte lijnen met Joost Moleman heb ik als zeer prettig ervaren.
Al langere tijd waren wij op zoek naar kandidaten om ons developer-team uit te breiden, echter bleven de gewenste sollicitanten die aan onze wensen voldeden helaas uit. Totdat wij in contact kwamen met JouwICTvacature, hier werd een profiel geschetst voor onze ideale kandidaten en binnen no-time zaten wij met meerdere sollicitanten aan tafel.
We vinden het belangrijk dat we samenwerken met een partner die op een efficiënte maar pragmatische wijze ons kan voorzien in kwalitatief goede kandidaten. Door de gesprekken die wij hebben gehad en de behaalde resultaten kan ik met enthousiasme zeggen dat jij [Jurriaan Kraaijeveld] en je collega’s dit meer dan waarmaken!
JouwFRONTENDvacature begrijpt onze behoeften, ondanks de moeilijkheid van het profiel door de specifieke kennis per IT-vakgebied. Door de proactieve werkwijze en de snelle communicatie hebben we ondanks de moeilijkheid snel een collega gevonden. Dit geheel open en transparant zonder addertjes onder het gras.
Wij zijn constant groeiende en op zoek naar geschikte kandidaten die ons team komen versterken, hierin speelde JouwICTvacature een grote rol. Zij hebben binnen 6 weken een geschikte kandidaat gevonden met de benodigde skills, die goed aansloot bij het huidige team!
Helaas is de werving van goede developers altijd lastig en redelijk tijdrovend om de juiste kandidaten te vinden. Hierdoor zijn wij al even geleden in aanraking gekomen met JouwICTvacature. Zij hebben dit proces voor ons een stuk sneller en transparanter gemaakt. We krijgen vele malen meer en ook betere profielen door dan via andere samenwerkingen.

Samenwerken met JouwICTvacature

Het vinden van gekwalificeerd ICT-personeel is niet eenvoudig voor bedrijven, zeker voor niet-ICT-bedrijven. JouwICTvacature biedt uitkomst! We brengen al meer dan 10 jaar gekwalificeerd ICT-personeel en bedrijven samen. In die jaren hebben wij een werkwijze ontwikkeld die anders is dan je gewend bent van traditionele werving- en selectiebureaus.

Transparante werkwijze

We werken uitsluitend met vaste pakketprijzen. Zo weet jij precies wat je van ons kan verwachten en kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Kandidaten waarderen dat wij transparant werken en geen anonieme vacature op onze website hebben staan. Hierdoor weten kandidaten precies bij welk bedrijf zij solliciteren.

Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan over onze werkwijze en je ontvangt direct de informatie. Wil je jouw vacature plaatsen op onze website? Upload je vacature en wij nemen direct contact met je op.