Ervaringen met JouwICTvacature

Ontdek hoe klanten de samenwerking met JouwICTvacature hebben ervaren. Bekijk hieronder ervaringen van andere klanten en hoe wij ze hebben geholpen met het vinden van ICT-personeel.

Wat belangrijk is voor de keuze voor JouwTESTvacature is het resultaat, maar ook de positieve reactie van de collega die via hun bemiddeling ons team aankomend jaar gaat versterken. Het persoonlijke contact en de korte lijnen met Joost Moleman heb ik als zeer prettig ervaren.
Via JouwFrontendVacature hebben wij in relatief korte tijd meerdere kandidaten te spreken gekregen. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om niet één maar twee nieuwe ontwikkelaars aan te nemen.
De combinatie van deze zeer persoonlijke aandacht en relatie met het commercieel competitieve aanbod van de search pakketten van JouwICT maakt dat wij voorlopig nergens heen gaan.
Het contact is zeer goed en ook open en eerlijk communiceren met een recruiter bestaat! Aan JouwJAVAvacature hebben wij een goede partner die past bij onze visie.
In onze zoektocht naar een nieuwe projectleider realiseerde je, met veel inspanning en herhaaldelijk informerend contact, een aantal kandidaten en uiteindelijk een plaatsing binnen ene kwartaal.
Wat voor mij een belangrijke overtuiging is geweest bij het kiezen voor JouwFrontendVacature is het resultaat, maar ook de positieve reacties van onze kandidaten en uiteindelijke medewerkers op de recruiters van JouwFrontendVacature.

Samenwerken met JouwICTvacature

Het vinden van gekwalificeerd ICT-personeel is niet eenvoudig voor bedrijven, zeker voor niet-ICT-bedrijven. JouwICTvacature biedt uitkomst! We brengen al meer dan 10 jaar gekwalificeerd ICT-personeel en bedrijven samen. In die jaren hebben wij een werkwijze ontwikkeld die anders is dan je gewend bent van traditionele werving- en selectiebureaus.

Transparante werkwijze

We werken uitsluitend met vaste pakketprijzen. Zo weet jij precies wat je van ons kan verwachten en kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Kandidaten waarderen dat wij transparant werken en geen anonieme vacature op onze website hebben staan. Hierdoor weten kandidaten precies bij welk bedrijf zij solliciteren.

Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan over onze werkwijze en je ontvangt direct de informatie. Wil je jouw vacature plaatsen op onze website? Upload je vacature en wij nemen direct contact met je op.