Ervaringen met JouwICTvacature

Ontdek hoe klanten de samenwerking met JouwICTvacature hebben ervaren. Bekijk hieronder ervaringen van andere klanten en hoe wij ze hebben geholpen met het vinden van ICT- en financieel personeel.

In deze markt is het niet eenvoudig om aan goed personeel te komen. Dit is dan ook de reden dat wij met JouwICTvacature een samenwerking aan zijn gegaan. Door het regelmatige contact over de stand van zaken, de kandidaten en de ontwikkelingen in de markt en proactieve houding hebben wij snel een goed resultaat behaald.
De aanpak was zeer persoonlijk en gericht op de behoeftes van onze organisatie specifiek. Wij werden goed meegenomen in het proces en waren altijd op de hoogte van de ontwikkelingen. Ik ben erg tevreden met onze samenwerking.
Jonah denkt ook mee over de invulling van de toekomstige groei van ons team, daarbij let hij op meer dan alleen de harde skillset. Ook de samenstelling van het team met de verschillende karakters wordt aandachtig geanalyseerd.
Jonah bleek onze eigen wervings unicorn. Iemand die heel goed luistert naar wat we zoeken. Iemand die meespart over de mogelijkheden. Iemand die de markt en de mensen niet alleen kent maar ook aan zich kan binden. Iemand die een messcherpe preselectie doet zodat er geen tijd wordt verspild. Kortom: aanrader!
De no-nonsense mentaliteit, kennis van de markt en persoonlijke aanpak van Jonah had als resultaat dat we op korte termijn meerdere geschikte kandidaten konden spreken en de rol in konden vullen. De proactieve werkwijze van Jonah in samenwerking met Isatis Business Solutions bv past goed bij ons eigen recruitmentproces en is fijn voor kandidaten.
Bruno en Ties waren tijdens het gehele traject via de mail en telefonisch goed bereikbaar. Ik merkte dat zij erg klantgericht te werk gingen. Zo kon ik bijvoorbeeld aangeven wat ik de prettigste manier van communicatie vond. Hierbij pakten zij direct alles op wat wij bespraken. Beiden kwamen erg gemotiveerd over om hun werk goed te doen!

Samenwerken met JouwICTvacature

Het vinden van gekwalificeerd personeel in ICT en Finance is niet eenvoudig voor bedrijven. We zijn al meer dan 12 jaar actief en brengen binnen ICT en Finance succesvol bedrijven en personeel samen.

Transparante werkwijze

We werken uitsluitend met vaste pakketprijzen. Zo weet jij precies wat je van ons kan verwachten en kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Kandidaten waarderen dat wij transparant werken en geen anonieme vacature op onze website hebben staan. Hierdoor weten kandidaten precies bij welk bedrijf zij solliciteren.

Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan over onze werkwijze en je ontvangt direct de informatie. Wil je jouw vacature plaatsen op onze website? Upload je vacature en wij nemen direct contact met je op.