Ervaringen met JouwICTvacature

Ontdek hoe klanten de samenwerking met JouwICTvacature hebben ervaren. Bekijk hieronder ervaringen van andere klanten en hoe wij ze hebben geholpen met het vinden van ICT-personeel.

Wat belangrijk is voor de keuze voor JouwTESTvacature is het resultaat, maar ook de positieve reactie van de collega die via hun bemiddeling ons team aankomend jaar gaat versterken. Het persoonlijke contact en de korte lijnen met Joost Moleman heb ik als zeer prettig ervaren.
Pascal schakelt frequent en zet zich samen met het team van JouwDotNetvacature (met succes) hard in bij de zoektocht naar geschikte kandidaten.
Het vinden van kundige specialisten in de ICT-markt die aansluiten op de behoefte van de organisatie is nooit makkelijk geweest. Via JouwICTvacature hebben wij inmiddels twee fantastische collega's gevonden die perfect bij ons team passen.
Het contact is zeer goed en ook open en eerlijk communiceren met een recruiter bestaat! Aan JouwJAVAvacature hebben wij een goede partner die past bij onze visie.
De communicatie verloopt altijd heel direct en duidelijk, via de telefoon of e-mail. Hij heeft ons zo al aan verschillende goede collega’s geholpen en we zetten de samenwerking graag voort.
De samenwerking met de recruiters van JouwICT is voor ons echt een waardevolle aanvulling gebleken op ons bestaande wervingsproces.

Samenwerken met JouwICTvacature

Het vinden van gekwalificeerd ICT-personeel is niet eenvoudig voor bedrijven, zeker voor niet-ICT-bedrijven. JouwICTvacature biedt uitkomst! We brengen al meer dan 10 jaar gekwalificeerd ICT-personeel en bedrijven samen. In die jaren hebben wij een werkwijze ontwikkeld die anders is dan je gewend bent van traditionele werving- en selectiebureaus.

Transparante werkwijze

We werken uitsluitend met vaste pakketprijzen. Zo weet jij precies wat je van ons kan verwachten en kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Kandidaten waarderen dat wij transparant werken en geen anonieme vacature op onze website hebben staan. Hierdoor weten kandidaten precies bij welk bedrijf zij solliciteren.

Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan over onze werkwijze en je ontvangt direct de informatie. Wil je jouw vacature plaatsen op onze website? Upload je vacature en wij nemen direct contact met je op.