Ervaringen met JouwICTvacature

Ontdek hoe klanten de samenwerking met JouwICTvacature hebben ervaren. Bekijk hieronder ervaringen van andere klanten en hoe wij ze hebben geholpen met het vinden van ICT-personeel.

Door onze sterke groei is ook de vraag naar Java developers evenredig gegroeid. In deze zoektocht heeft JouwJAVAvacature in het verleden een belangrijke rol gespeeld. Daarom schakelen we nu ook weer graag de hulp in van JouwJAVAvacature, die door een andere aanpak, zorgt voor nieuwe developers zodat we door kunnen blijven groeien.
JouwICTVacature is met haar kennis, expertise en business model een partij waar wij oprecht in vertrouwen, zij hebben de focus op de juist plek en bieden wél de juiste kandidaten.
Als Belgische onderneming met sinds dit jaar een nieuwe afdeling in Nederland, was het belangrijk een goede en betrouwbare rekruteringspartner te vinden die ons kon helpen onze vacatures snel en efficiënt in te vullen. Bij de eerste kandidaat was het meteen raak. Ik ben super tevreden van de eerste resultaten in onze samenwerking en kijk uit om dit nieuwe partnership succesvol verder te zetten.
JouwFrontendVacature heeft ons geholpen bij het vinden van de juiste mensen. Fijn dat ze bijvoorbeeld het arbeidscontract vanuit het oogpunt van de sollicitant beoordelen. Dat zorgt ervoor dat er later geen problemen ontstaan wanneer mensen in hun proefperiode zitten. Wij kunnen JFV ten zeerste aanbevelen, vooral omdat ze werken met een fixed fee. Dus geen verrassingen achteraf.
Wat voor mij een belangrijke overtuiging is geweest bij het kiezen voor JouwFrontendVacature is het resultaat, maar ook de positieve reacties van onze kandidaten en uiteindelijke medewerkers op de recruiters van JouwFrontendVacature.
Het vinden van kundige specialisten in de ICT-markt die aansluiten op de behoefte van de organisatie is nooit makkelijk geweest. Via JouwICTvacature hebben wij inmiddels twee fantastische collega's gevonden die perfect bij ons team passen.

Samenwerken met JouwICTvacature

Het vinden van gekwalificeerd ICT-personeel is niet eenvoudig voor bedrijven, zeker voor niet-ICT-bedrijven. JouwICTvacature biedt uitkomst! We brengen al meer dan 10 jaar gekwalificeerd ICT-personeel en bedrijven samen. In die jaren hebben wij een werkwijze ontwikkeld die anders is dan je gewend bent van traditionele werving- en selectiebureaus.

Transparante werkwijze

We werken uitsluitend met vaste pakketprijzen. Zo weet jij precies wat je van ons kan verwachten en kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Kandidaten waarderen dat wij transparant werken en geen anonieme vacature op onze website hebben staan. Hierdoor weten kandidaten precies bij welk bedrijf zij solliciteren.

Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan over onze werkwijze en je ontvangt direct de informatie. Wil je jouw vacature plaatsen op onze website? Upload je vacature en wij nemen direct contact met je op.