Over JouwICTvacature

Actieve werving

We onderscheiden ons van andere vacaturesites door - afhankelijk van het pakket dat je bij ons afneemt - actief op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor jouw openstaande vacature(s). Zowel in onze eigen database als daarbuiten. Hierdoor zijn we in staat om in korte tijd een groot aantal relevante en gemotiveerde sollicitanten te vinden. Zodat de organisaties waar we mee samenwerken, vervolgens razendsnel toptalent kunnen aannemen. Zowel op nationaal als op internationaal niveau brengen wij IT-specialisten en ambitieuze bedrijven samen.

Transparant en deskundig

JouwICTvacature is de grootste gespecialiseerde ICT-vacaturesite van Nederland. Bij JouwICTvacature is er rechtstreeks contact tussen kandidaat en werkgever. Duidelijk, transparant en zonder omweg — dat vinden we belangrijk. Dit houdt in dat bedrijven open cv’s ontvangen en kandidaten vanaf het begin weten bij welk bedrijf ze solliciteren. Dat werkt voor beide partijen prettig. Doordat we ons specifiek richten op IT, kennen we alle ins-and-outs van ons werkveld. We weten precies wat er speelt in de markt (en elke niche daarbinnen). Daarnaast werken wij nauw samen met onze onlinemarketingafdeling en een team van zoekspecialisten, zodat we alleen de meest geschikte kandidaten vinden en bereiken.

Veelzijdige service

Na het onder de aandacht brengen van vacature(s), houdt onze service niet op. Ook tijdens het sollicitatieproces bieden we – afhankelijk van het afgenomen pakket – begeleiding, zowel richting kandidaten als bedrijven. We laten kandidaten zien wat er allemaal te vinden is in de markt en hoe ze mooie stappen vooruit zouden kunnen zetten in hun carrière.

Alle partijen een stap vooruit

We vinden het belangrijk dat alle partijen erop vooruit gaan. Bedrijven helpen we met het waarmaken van ambities en groeipotentie door ze aan precies de juiste mensen voor te stellen die ze zoeken en bij ze passen. Tegelijkertijd ondersteunen we IT-kandidaten door ze een stap vooruit te brengen in hun carrière. De perfecte match dus tussen bedrijven en IT-kandidaten!