Gespecialiseerde business intelligence (BI) werving en selectie

Business Intelligence (BI) is tegenwoordig vrijwel niet meer weg te denken uit je organisatie. BI helpt organisaties bij het nemen van beslissingen op operationeel en strategisch vlak. Het verzamelen van data, zoals informatie over klanten of concurrenten, leidt uiteindelijk tot kennis van waaruit je kunt aansturen op concrete acties. Iemand die jouw organisatie hier goed bij kan helpen is een Business Intelligence specialist. Ben jij op zoek naar BI-consultants ter uitbreiding van je organisatie of ben je van plan om meer data-driven te gaan werken? JouwICTvacature helpt je bij de werving van BI-specialisten.

buisiness intelligence ideograph

Wie is JouwICTvacature?

JouwICTvacature is een ervaren ICT-wervingsbureau met meer dan 10 jaar ervaring. Wij richten ons specifiek op de ICT-markt. Onze consultants hebben elk hun eigen ICT-specialisme waardoor zij volledig op de hoogte zijn de van de ontwikkelingen. Zowel bedrijven als potentiële kandidaten vinden dit erg prettig omdat wij begrijpen waar ze het over hebben en met ze mee kunnen denken.

Wat zijn de mogelijkheden van JouwICT voor het werven van business intelligence (BI) specialisten?

Voor het werven van Business Intelligence (BI) specialisten voor jouw organisatie zetten we verschillende specialisten in. Zij gaan actief op zoek naar de beste BI-specialist. Daarnaast maken wij gebruik van een mix van wervingskanalen waardoor wij zowel actief als latent werkzoekenden bereiken. Deze combinatie van wervingsactiviteiten stelt ons in staat om de beste BI-specialist voor jou te vinden.

Waar kan JouwICTvacature BI-specialisten werven?

Een samenwerking met JouwICTvacature begint bij het plaatsen van jouw vacature of vacatures op onze eigen website en het opzetten van een eigen werken-bij-pagina. Een potentiële kandidaat krijgt zo een goed beeld van je bedrijf. Zodra het online staat, gaat ook ons resource-team actief op zoek naar gekwalificeerde BI-specialisten. Dit doen zij onder andere op LinkedIn en in ons eigen CRM. In de ruim 13 jaar dat JouwICTvacature actief is in de werving van BI-specialisten hebben we een database opgebouwd met meer dan 55.000 geschikte kandidaten. Kandidaten die JouwICTvacature kent, en die we kunnen en mogen benaderen.

Naast het resource-team gaat ons ervaren online marketingteam aan de slag. Zij vergroten je online zichtbaarheid door jouw BI-vacature te plaatsen bij onze partners. Dit zijn partnerplatformen zoals LinkedIn en Adzuna. Daarnaast zetten zij gerichte campagnes op waardoor geschikte BI-specialisten niet meer om je vacature heen kunnen.

Hoe werkt het werven van BI-specialisten in bijvoorbeeld Microsoft, SAP of Oracle?

Onze consultants hebben elk hun eigen ICT-specialisme. Zo hebben we meerdere consultants die zich richten op het werven van BI-specialisten. Het voordeel hiervan is dat zij op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op Business Intelligence gebied. Ook kunnen zij jou helpen bij het aanscherpen van het gezochte profiel, het kwalificeren van potentiële kandidaten en je bijvoorbeeld adviseren op het gebied van marktconforme salarissen. Onze consultants helpen je bij Microsoft BI-werving, SAP BI-werving en Oracle BI-werving.

Wanneer kan JouwICTvacature voor mijn bedrijf aan de slag?

Of je nu een BI-specialist vacature open hebt staan in Amsterdam, Den Haag of Utrecht, of in plaats buiten de Randstad - je kunt direct starten met je samenwerking met JouwICTvacature. Neem contact met ons op en één van onze consultant neemt vervolgens het gezochte profiel en werkwijze met je door.

Waarom moet ik JouwICTvacature inschakelen om business intelligence specialisten te werven?

JouwICTvacature is een niche wervingsbureau en richt zich alleen op ICT-vacatures. Doordat wij ons alleen op de ICT-markt richten, weten onze consultants van de hoed en de rand. Zij zijn ervaren in het aantrekken en vinden van gekwalificeerde BI-specialisten.

Naast de werving van BI-specialisten, richten wij ons ook op andere ICT-disciplines. Zo kun je bij ons terecht voor in totaal 12 verschillende disciplines: High-tech, Mobile Development, SAP, Python, Infra, Testing, ERP, Front-end .NET-development, PHP en Java Een samenwerking met JouwICTvacature betekent dus dat je maar één wervingsbureau nodig hebt voor al je ICT-vacatures.

Weten wat JouwICTvacature voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag vrijblijvend informatie aan of plan direct een belafspraak in.